godlo

 

Zapraszamy uczniów klas: 2ea, 2tu, 3ga i 3gb do składania ankiet w Sekretariacie szkoły do poniedziału 8.01.2018r.  godzina 12.00. chcących wziąść udział w projekcie Erasmusplus pt:

"SLOW FOOD W KSZTAŁCENIU ZAWODOWYM JAKO EUROPEJSKI STANDARD ZDROWEGO TRYBU ŻYCIA” w Portugalii.

Poniżej linki do dokumentów:

Regulamin naboru

Formularz rekrutacyjny

 

Harmonogram:

5.01.2018r. (piątek) spotkanie informacyjne

8.01.2018r. (poniedziałek) złożenie formularzy do 12.00 w sekretariacie

9.01.2018r. (wtorek) ocena formalna formularzy przez koordynatorów

10.01.2018r. (środa) rozmowa kwalifikacyjna z języka angielskiego

12.01.2018r. (piątek) rozmowa kwalifikacyjna z Komisja Rekrutacyjną

15.01.2018r. (poniedziałek) ogłoszenie wyników naboru (godz. 9.25)

16.01.2018r. (wtorek) spotkanie organizacyjne z kandydatami (godz.9.25)

 

Koordynatorzy Urszula Zwardoń i Celina Žaloudik

W najbliższy piątek tj. 5-01-2018r.  o godzinie 11.15 w sali 93 odbędzie się spotkanie informacyjne w sprawie tegorocznego wyjzadu na praktyki zagraniczne do Portugalii. Chętne osoby z klas 2ea, 3gb, 3ga, 2tu zapraszamy serdecznie. Odpowiemy na wszystkie nutrujące Was pytania.

Koordynatorzy Urszula Zwadroń i Celina Žaloudik

Mamy przyjemność poinformować, że został zatwierdzony nasz wniosek projektu  „Slow Food w kształceniu zawodowym jako europejski standard zdrowego trybu życia” w ramach Programu Erasmus +.  Projekt będzie finansowany ze środków Unii Europejskiej, a jego realizacja nastąpi w terminie 30.12.2017 - 29.12.2018. W ramach projektu zostaną zorganizowane i przeprowadzone 2-tygodniowe zagraniczne praktyki zawodowe w portugalskich firmach w Laundos dla kierunków: TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH, TECHNIK EKONOMISTA, TECHNIK OBSŁUGI TURYSTYCZNEJ. Regulamin rekrutacji do powyższego projektu ukaże się na stronie szkoły. Już dzisiaj zachęcamy uczniów do aktywnego udziału w działaniach szkolnych i pozaszkolnych, zdobywania bardzo dobrych ocen i punktów z zachowania, gdyż jest to ważne kryterium w rekrutacji!

Koordynator Urszula Zwardoń, asystent koordynatora Celina Žaloudik

Korzysta z serwisu

Odwiedza nas 69 gości oraz 0 użytkowników.

Praktyki - Malaga 2019

<>

Praktyki - Cordoba 2017

Film o historii ZSEG

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem
  1. Serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.
  2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
  3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu.
  4. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
  5. dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;
  6. tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
  7. utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;
  8. W ramach Serwisu stosowane są następujące rodzaje plików cookies:
  9. „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Serwisu;
  10. pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Serwisu;
  11. „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu;
  12. „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;
  13. „reklamowe” pliki cookies, umożliwiające dostarczanie Użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.
  14. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
  15. Operator Serwisu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
  16. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów.
JSN Epic template designed by JoomlaShine.com