godlo

 

29 października w naszej szkole odbył się "Dzień Hiszpański" podsumowujący projekt
Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój pt. "Profesjonalna obsługa wymagającego klienta".
Uczniowie wszystkich kierunków Technikum Naszej szkoły wzięli udział w dwutygodniowych praktykach w Maladze.
Zaproszeni gości, nauczyciele i uczniowie obejrzeli filmiki 3 grup wyjazdowych. Program artystyczny zaprezentowali
uczniowie naszej szkoły pod okiem p. Jagiełło i p. Zaleskiego.
Na koniec Pani Dyrektor Lilianna Zemła wraz z koordynatorami projektu – Celiną Zaloudik i Jolantą Mojeścik
wręczyli uczestnikom certyfikaty, dokumenty Europass mobilność oraz upominki.
Po zakończeniu wszyscy udali się  na przepyszny poczęstunek przygotowany przez panią p.Kimszal i p.Pieszka
wraz z uczniami z kierunku gastronomicznego: kl. 1hkg, 2ka i 3hg.
 
Projekt finansowany jest z funduszy Unii Europejskiej.
 
01d
 
02d
 
03d
 
04d
 
05d
 
06d
 
07d

Nasza przygoda dobiegła końca, dziś pożegnaliśmy się z pracodawcami, ale być może nie na długo, ponieważ drzwi pracodawców są dla nas zawsze otwarte. Wracamy z bagażem nowych doświadczeń, i pięknych wspomnień gotowi na nowe wyzwania.

 

 

555

5555

 

555

Nasz pobyt w Maladze powoli dobiega końca. Nie ukrywamy, że wzrasta tęsknota. Z drugiej strony Hiszpania wywarła na nas ogromne wrażenie. Dziś jak co dzień po śniadaniu udaliśmy się do miejsc naszych praktyk. Wszyscy sumiennie wykonaliśmy swoje obowiązki, które z biegiem czasu przestały sprawiać nam trudności. Z ostatnich dni czerpiemy garściami wygrzewając się na plaży i kupując pamiątki, aby po powrocie do Polski mieć coś, co będzie przypominało nam wspaniałe chwile spędzone tu wspólnie.

33333

33

 

 

 

 

 

 

333

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3

9 Dzień Dzisiaj po śniadaniu wybraliśmy się do Tribeki aby podsumować dobiegający końca nasz drugi tydzień pracy. Po spotkaniu wszyscy udaliśmy się do naszych miejsc pracy. Ekonomiści zaprezentowali efekty pracy poprzez prezentacje Polski w jak najlepszym świetle. Gastronomowie jak zwykle oddawali się sztuce kulinarnej a kelnerzy przygotowali sale pod imprezę okolicznościową. Po pracy udaliśmy się na miasto aby poświecić ten dzień ostatniemu zwiedzaniu i zakupie pamiątek. Słońce nam towarzyszy cały czas tak jak na początku dlatego w pełni radości wykorzystujemy ostatnie dni pobytu.

 

 

444

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

444

 

 

 

 

 

 

 

1 października
Dziś jak co dzień po śniadaniu każdy z nas udał się do swojego miejsca praktyk aby wykonać swoje mniej lub bardziej wymagające czynności. Ekipa ekonoma pomagała w promowaniu kampanii reklamowej odnośnie lokalnych firm zajmujących się produkcją plecaków i toreb z surowców wtórnych, natomiast chłopaki z gastronoma dobrze zaklimatyzowali się w miejscu pracy poznając nowych hiszpańskich znajomych, którzy uczyli ich nowych słówek odwdzięczając się tym samym😄. Kelnerzy zaś zmierzyli się z nowym doświadczeniem stając za barem. Po pracy udaliśmy się do centrum, aby chwilę odpocząć po całym dniu.

2

 

2222

Korzysta z serwisu

Odwiedza nas 78 gości oraz 0 użytkowników.

Praktyki - Malaga 2019

<>

Praktyki - Cordoba 2017

Film o historii ZSEG

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem
  1. Serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.
  2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
  3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu.
  4. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
  5. dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;
  6. tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
  7. utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;
  8. W ramach Serwisu stosowane są następujące rodzaje plików cookies:
  9. „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Serwisu;
  10. pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Serwisu;
  11. „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu;
  12. „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;
  13. „reklamowe” pliki cookies, umożliwiające dostarczanie Użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.
  14. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
  15. Operator Serwisu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
  16. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów.
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com